plaze.dk

Hvorfor Holder Vi Valentinsdag? Få Svaret Her

23. June 2021 Pexels.com

Har du også undret dig over hvorfor det er vi afholder valentinsdag? Hvem har fundet på det og er det bare det pure opspind? I dette indlæg vil jeg forklare dig hvorfor det er vi afholder valentinsdag og historien bag det. Find svaret forneden. 

Der findes faktisk mange forskellige historier om kærlighedens dag, valentinsdag. Der er ikke nogle, der kan med sikkerhed fortælle os hvordan traditionen kom til, men de fleste kilder peget os hen imod Italien. 

Valentinsdag er opkaldt efter Skt. Valentin. Som i det gamle rom var en ung præst. Kejseren havde forbudt folket i at gifte sig, da han mente at gifte mænd var svage krigere. Det skabte en masse uro og utilfredshed blandt folket og Valentin, hvilket resulterede i at han om natten, når byen sov, viede folket, til trods for kejserens ord. Det blev senere hen opdaget og Valentin blev fængslet og senere hen myrdet. 

Det er grunden til at tusindeviser af elskovspar fejrer hans dag hvert 14. Februar. Det et til ære for Valentin, for at kæmpe for kærligheden og ligeledes derfor man fejrer det med kærlighed og partneren. 

Det aller første Valentins kort blev sendt i 1415, men først i 1840'erne dukkede det første Valentins kort op i Europa.