plaze.dk

3 Nye Film Du Skal Se På Netflix

29. June 2021 Pexels.com

I dette indlæg vil jeg præsentere dig for tre nye film på Netflix, som jeg synes du skal se. Find svaret forneden. 

Kender du også det med at bruge flere minutter på Netflix, for at finde en film i skal se? I har allerede åbnet chipsposen og gjort dippen klar. Popkornene er poppet og der står kolde sodavand foran Jer. Men i kan ikke beslutte Jer for hvilken film I skal se. 

Ja, det sker stort set hver gang for mig. Jeg når allerede halvvejs igennem snacksene, før filmen er fundet. Det vil jeg spare dig for. 

Så her er en liste over de tre nyeste film som du skal se. på Netflix. 

  • Fatherhood
    Hvis du er ligeså stor en fan af Kevin Hart, som jeg er. Så ved du også hvad standarden er på hans film, komediemæssigt. Men forbered dig på en Kevin Hart i en dramatisk rolle, hvor han efter fødslen af sit første barn med sin kæreste, desværre også mister kæresten. Hav nogle kleenex ved dig. 
  • Once Upon A Time in Hollywood
    Leonardo di Caprio, Brad Pitt og Margot Robbie i samme film. Et stjernespækket mandskab og endda instrueret af selveste Tarantino. Du burde bare at se den.
  • Pitch Perfect 2
    Her er en komedie, der bare kan ses om og om igen. Fat Amy (Rebel Wilson) spiller ikke hovedrollen, men hun kunne nemt få sin egen spin-off i denne film. Få et godt grin. 

Du læser denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avxperten. Hos avxperten shopper du et stort udvalg af chokoladefontæne varer. Uden støtten fra avxperten kunne denne artikel ikke lade sig gøre.