plaze.dk

Hvem Er Sarah Grünewald?

10. February 2021 Pixabay, Clker-Vector-Images

Sarah Grünewald er en dansk tv-vært, skuespiller og model.

Oprindeligt er hun født i Tyskland, men er mere eller mindre opvokset i Marielyst på Falster. I 2014 blev hun gift med sin kæreste Rasmus Backhaus. De fik sammen i 2016 en søn, som er født i marts. Desværre blev hun dog skilt i 2019.

Hun har igennem de sidste mange år været kendt som medvært i Vild Med Dans. Hun blev medvært sammen med Claus Elming i 2013 og har mange fredage i træk været på de danske skærme i de mest fantastiske kjoler og med et dejligt humør. 

Ud over Vild Med Dans er hun også kendt fra flere film, hvor hun har medvirket som skuespiller. Især serien 'Tomgang' som har haft stor succes på TV2 Zulu. I denne serie har hun en af hovedrollerne, hvor hun spiller en kvinde, der ejer en blomsterforretning. Hun er her genbo til en kiosk, som Mick Øgendahl ejer. Han spiller den anden af hovedrollerne. Jeg kan klart anbefale 'Tomgang', hvis du kan lide dansk humor. Det er blandt andet Mick Øgendahl, som har været til at instruere den og kan man lide hans humor, kan man helt bestemt også godt lide serien.

Ud over at være tv-vært og skuespiller er hun en stor forkæmper for dyrevelfærd og vil gerne være med til at gøre en forskel for dyr i Danmark og hele verden.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til artiklen. Her finder du et imponerende sortiment af Pernille Corydon ring, eller utallige andre gode varer. Herfra siger vi tusind tak.