plaze.dk

Hvorfor Er Sofie Linde Populær?

08. February 2021 pixabay.

ja hvad er det egentlgi der gør sofie linde populær? det er svært nogensinde at få det helt præcise og konkrete svar på spørgsmål som disse, men ikke desto mindre kan det sagtens være relevant at stille sig selv. fordi hvad er det virkelig der gøre Sofie linde så populær?

for nogen er hun blevet midnre populær efter hendes feminisme optræden i zulu awards, og for andre er hun blevet mere populær

måske er det fordi at sofie linde, ikke på samme måde som mange andre tv-kendiser, især de kvindelige, ligner åleslanke duller i perfekt tøj. Sofie er perfekt i at være uperfekt, hun er mere os alle sammen, og hendes personlighed skinner igennem som værende varm og i mødekommende.

hun optræder gravid i x-factor og hendes kæreste / mand er selv af samme persontype, glad, og måske lidt rundere end sine modstykker i tv.

men det gør ingenting, vi kan alle godt lide dem, fordi vi måske i virkeligheden bedre kan relatere til dem? så er de mere populære for de er nemmere at relatere til. Svaret ligger nok tættere på dette, end en eller anden hendelse eller begivenhed der er sket .

Sofie linde har været vært på børneprogrammer i mange år, og det er et sjældent skridt at gå fra børne-tv vært til at være voksen-tv vært og stadigvæk beholde den samme "persona" men det er nok fordi der ikke er noget påtaget, men det er bare "hende selv". 

OBS: teksten på netop denne artikel er bragt i samarbejde med avXperten. Så kig eventuelt på Inverter hos avXperten. Det betyder at avXperten får et link i teksten på netop denne artikel.