plaze.dk

Bedste Film På Netflix

16. February 2021 Pixabay, Sammy-Williams

Vejret er kedeligt og gråt og det du allermest har lyst til er, at ligge på sofaen med din dyne, en kop te og se en god film! Netflix har mange gode film at byde på når filmhyggen melder sig og de har film som omhandler alt fra krimi til håbløs romantik. Så tag kæresten, veninden eller en helt tredje i hånden og find aftenens film på Netflix. 

Gode film på Netflix:

  1. The Dig - Der handler om en britisk enke som hyrer en arkæolog til at udgrave mystiske formationer på hendes land, hvilket fører til en foruroligende opdagelse og som ender med at blive et arkæologisk og historisk gennembrud. Filmen er baseret på en sand historie. 
  2. Bird Box - Er historien om en kvinde der kæmper hårdt for at overleve en mystisk epidemi og som sammen med sine børn flygter fra hvad verden er blevet til. Det er med Susanne Bier som instruktør og med Sandra Bullock i hovedrollen - en spændende og skræmmende film der bare skal ses. 
  3. The Revenant - Handler om den pelsjagende Hugh Glass der 1820'erne drager ud på en ekspedition for at guide en gruppen pelsjægere gennem det barske land. Nervepirrende og barsk film med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. 

Her der til et par timers underholdning og mangler du mere inspiration, er der mange flere at komme efter på Netflix. 

God fornøjelse!

Det indhold du læser i denne artikel, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Så kig eventuelt på Livets træ smykker hos Perlen Odense. Derfor er denne artikel markeret.